En ganske ubetydelig mann (Heftet)

Serie: Drama 

Forfatter:

Linda Marie Vikaune (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 384
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Misremembered Man
Oversatt av: Vikaune, Linda Marie
Serie: Drama
ISBN/EAN: 9788202477493
Kategori: Romaner
Omtale En ganske ubetydelig mann

Irland, 1974: Bonden Jamie McCloone og læreren Lydia Devine blir kjent gjennom en kontaktannonse i en avis. De har begge nylig mistet et nært familiemedlem. Jamies traumatiske oppvekst på et barnehjem har gjort ham avhengig av valium og whisky.
Lydia vokste opp i et beskyttet hjem, hun er fremdeles jomfru og har aldri smakt alkohol. Nå synes hun det er på tide å begynne å leve. Hva skjer når de to møtes?

Terningkast 6 "Velskrevet (...) Romanen inneholder alt som skal til for å gi leseren en god leseropplevelse. Boka har masse humor, overraskelser, følelser og mye klok livsvisdom." Jon Åge Fiskum, Trønderavisa

Til toppen

Anmeldelser En ganske ubetydelig mann

«Fascinerende»

Washington Times

«Hennes portrett av livet på landet er fornøyelig og hjertelig.»

Kirkus

«En landlig, godmodig fortelling.»

Publishers Weekly

«Velskrevet historie som gir en god leseopplevelse fra start til slutt med sympatiske personer som jeg ble glad i. Selv om det er mye vondt og vanskelig i livene deres så er det positive og håpet vektlagt så historien blir ikke for mørk og dyster. Absolutt anbefalt!»

Bokelskere

Til toppen

Om forfatter
Christina McKenna er oppvokst i Nord-Irland, og har jobbet som lærer og kunstmaler. Hun er nå forfatter på heltid og skriver på en ny roman, der leseren igjen får møte Jamie fra En ganske ubetydelig mann.
Bøker i serien