En engels dagbok (Heftet)

Serie: Drama 

Forfatter:

Jana Kristensen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Guardian Angel's Journal
Oversatt av: Kristensen, Jana
Serie: Drama
ISBN/EAN: 9788202405762
Omtale En engels dagbok
«En utrolig debutroman. Dette er en blanding av The lovely bones og It’s a wonderful life. Fantastisk!» Sun

Hun trodde livet var over, men det hadde ikke engang begynt...

Når Margot Delacroix dør i en alder av førtito, blir hun sendt tilbake til jorda som skytsengel – for seg selv. Hun får et nytt navn, Ruth, og en ny sjanse.
Tvunget som hun er, fra fødselsøyeblikket, til å bevitne skjebnens gang og den frie viljens harkende motor, setter Ruth seg fore å endre kursen på livet sitt og i siste instans også å forhindre sin egen fortidlige død. Hun prøver også å forhindre Margot fra å forelske seg i ektemannen Toby igjen – bare for å forelske seg i ham selv. Når hun innser at årsakene bak hennes egen tenåringssønns mareritt av dop og drap ligger i hennes egne handlinger som Margot, innleder hun en pakt – hun vil gi opp sin plass i himmelen mot sjansen for å redde sønnen fra sin skjebne. Men endringene hun gjennomfører resulterer i konsekvenser ingen kunne ha spådd.

En engels dagbok er en medrivende historie som beviser at kjærligheten er sterkere enn døden. Denne lyriske romanen undersøker spørsmål om skjebne, fri vilje, anger og håp og ber leserne granske hva de selv ville ha endret i det livet de har levd.

Til toppen

En mektig roman som vil fengsle deg fra begynnelse til slutt
Tatler Magazine
Bøker i serien