En avtale med livet av Cecelia Ahern (Nedlastbar lydbok)

En avtale med livet (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Lene Sandvold Evensen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Klynderud, Siv Charlotte
Spilletid: 12:02
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Korall forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Time of My Life
Oversatt av: Evensen, Lene Sandvold
ISBN/EAN: 9788202563738
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale En avtale med livet

Noen ganger må vi rydde plass til livet ... Lucy Silchester tar livet for gitt. Hun har det travelt med venner, jobb, en gammel bil som stadig må på verksted, den slags ting. Men hun står på stedet hvil - selv om alle lar seg lure. Bare Lucy kjenner sannheten. Så en dag blir hun innkalt til et møte. Med livet. Og livet viser seg å være en snill, litt puslete mann i en gammel dress, som er fast bestemt på å få Lucys tilværelse inn i andre baner. Livet har slett ikke tenkt å la Lucy slippe unna.

Til toppen

Andre utgaver

En avtale med livet
Bokmål Heftet 2013
En avtale med livet
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Cecelia Ahern:

Om forfatter

Cecelia Ahern (f. 1981) brakdebuterte med PS: Jeg elsker deg! i 2004. PS: Jeg elsker deg! ble en umiddelbar publikumssuksess, og boken har blitt utgitt på over 40 språk. I 2007 ble den filmatisert med dobbelt Oscar-vinner Hilary Swank i hovedrollen. Cecelia er elsket verden over for sine muntre, varme og innsiktsfulle fortellinger for unge kvinner.

Cecelia bor i Dublin med sin mann og deres to barn. Hun er datter av tidligere statsminister i Irland, Bertie Ahern. Før hun slo gjennom som forfatter hadde hun en kort karriere som sanger i pop-gruppen Shimma som blant annet deltok i Eurovision Song Contest i år 2000.