Emmas epoke av Kristin Ursin (Ebok)
Ebok

Emmas epoke (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2010
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.87 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202327989
Kategori: Romaner
Omtale Emmas epoke

Emmas epoke og andre noveller består av 12 historier om lettere bortkomne, unge mennesker, litt utenfor det gode selskap, ikke sjelden med en viss skepsis mot å bli voksen. Novellene skildrer med stor presisjon det finstemte spillet mellom mennesker, og sirkler inn de nesten umerkelige øyeblikkene, som først senere fremstår som vendepunkter, ladet med erkjennelse av at herfra er det ingen vei tilbake. Heldigvis finnes det dem som tror at alt ordner seg. Tross alt.

Fra Emmas epoke
"Emma veide neppe mer enn trettifem kilo, jeg veide sikkert nitti, så vi hatet gymtimene begge to. Det var derfor logisk at vi ble venner. – Vil du være med å begrave en fugl? sa Emma den første gangen vi snakket sammen. Vi gikk siste året på ungdomsskolen. Jeg nikket og la gymbagen omhyggelig nederst i søppelkassen.

Emma førte oss til en død kråkeunge i veikanten. Hun tullet kråkeungen inn i genseren sin og la den varsomt ned i hullet vi hadde gravd i den novemberkalde jorda. – Av løgn er du kommet, til løgn skal du bli, sa Emma høytidelig. – Jord, mumlet jeg."

Til toppen

Andre utgaver

Emmas epoke
Bokmål Innbundet 2006
Om forfatter

Kristin Ursin er født i 1974 og bor i Trondheim. Hun er utdannet lege ved NTNU i Trondheim. Emmas epoke og andre noveller er hennes første bok, den består av 12 historier om lettere bortkomne, unge mennesker, litt utenfor det gode selskap, ikke sjelden med en viss skepsis mot å bli voksen.