Emmas avec (Heftet)

Serie: Pause 

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202418878
Kategori: Romaner
Omtale Emmas avec

Emma Waal har fått drømmejobben som redaktør i TV 1. Sammen med samboeren og sønnen flytter hun til hjembyen Bergen, full av forventning.

Men hun forstår snart at dette er en verden hvor alt ofres for å oppnå makt, prestisje og berømmelse. Møtet med de andre redaktørene røper at ikke alle er like positive til hennes rolle. Er hun bare et alibi for å få flere kvinnelige ledere – en «sexy liten sak», som de kaller henne?

Emma kjemper seg likevel frem og blir programleder for talkshowet «Emmas avec». Programmet blir en suksess og får overraskende høye seertall. Så høye tall at hun blir en trussel? Snart handler livet nesten bare om jobben. At hun forelsker seg i kanalens utenriksreporter, gjør ikke underverker for hjemmelivet.

Emmas avec er en underholdende roman om makt, svik, avgjørende valg og ikke minst kjærlighetstrøbbel.

Til toppen

Andre utgaver

Emmas avec
Bokmål Innbundet 2012
Emmas avec
Bokmål Ebok 2012
Om forfatter
Mette Anthun er nå ansatt i NRK. Hun er trebarnsmor og har jobbet 17 år i TV 2, var reporter på utenriksavdelingen og i Lørdagsmagasinet, og programleder i Nyhetskanalen.
Hun foreleser i journalistikk ved Norges Kreative Fagskole. Anthun er journalistutdannet i Storbritannia og i Bergen og har studert russisk språk, litteratur og historie i Moskva, og ved universitet i Bergen og Tromsø.
Kari Birkeland er kjent som programleder for TV2 Nyhetene i 8 år og like lenge som programleder og reporter i TV 2s Lørdagsmagasinet. Hun er Cand Mag fra UIB, med Spansk og Sammenlignede Politikk Journalistutdannele fra Høgskolen i Volda, Jobbet i NRK Radio. Hun driver nå Meyer Film, underviser i Tv-journalistikk og er konferansier/foredragsholder. Hun har to barn.
Bøker i serien