Emma & Isak av Helene Nagelhus (Ebok)
Ebok

Emma & Isak (Ebok)

Forfatter:

Jens A. Larsen Aas (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Illustratør: Aas, Jens A. Larsen
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 5.4 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202537593
Kategori: Høytlesning og Romaner for barn
Alder: 7 - 10
Omtale Emma & Isak

En norsk Bakkebygrenda-historie for vår tid!

Tvillingene Emma og Isak er ni år. De har en lillebror på to, en mamma og en pappa, en bestemor i nabohuset, og de bor på Eiktun gård. Emma elsker å spille fotball, og hun har to kaniner. Isak ønsker seg en hund mest av alt i hele verden. Men mamma er redd for hunder, så det blir ingen gårdshund på Eiktun.

Emma og Isak har alltid et nytt prosjekt på gang! Livet på Eiktun gård er nemlig fullt av opplevelser og hverdagshendelser. Tvillingene er vikarer i mammas kaffé, de redder en revunge, de bygger taubane med onkel Knut og de avslører noe ordentlig ulovlig!
Gjennom et helt år er vi med Emma og Isak rundt i skogen og på fjellet, på gården og i bygda. Akkurat sånn kan det være å bo på en gård, være ni år og tvilling!

Helen Nagelhus er en debutant med stor fortellerglede, og hun har skrevet en utrolig sjarmerende og gjenkjennelig historie. Jens A. Larsen As har laget de fine illustrasjonene.

Til toppen

Andre utgaver

Om forfatter

Helene Nagelhus (f. 1986) er født i Bergen. Hun bor på Voss med mann og barn, og har jobbet i både sportsbutikk og barnehage. Emma og Isak - Skattejakt og skurkestreker er hennes første barnebok.