Elsa Beskow trepuslespill smånissene (4 x 12 motiv)

Serie: Elsa Beskow 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding:
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Gammafon
Språk: Bokmål
Serie: Elsa Beskow
ISBN/EAN: 7393182932584
Kategori: Barnas bestevenner
Omtale Elsa Beskow trepuslespill smånissene (4 x 12 motiv)

4 flotte puslespill i tre med motiver fra Elsa Beskows bildebok Smånissene. Alle spillene har 12 brikker. Passer fra 3 år.

Til toppen

Flere bøker av Elsa Beskow:

Om forfatter

Elsa Beskow ble født i Stockholm i 1874. Hun utdannet seg ved den tekniske skolen, og ble siden lærer. Hun giftet seg med læreren og teologen Natanael Beskow og sammen fikk de 6 barn.

I 1894 begynte hun å publisere barnebladet ”Jultomten”. Hennes første bok ble utgitt i 1897. Den het "Sagan om den lilla, lilla gumman". Gjennombruddet sitt som billedbokkunstner fikk hun i 1901 med den klassiske boken "Puttes eventyr i blåbærskogen". Den boken hun kanskje er aller mest kjent for kom ut i 1918 og heter "Tante Grønn, Tante Brun og Tante Fiolett". Senere ble det utgitt flere bøker om de tre tantene.

Temaet i mange av Elsa Beskows bøker er forholdet mellom barn og voksne og barns selvstendige initiativ. Bildene hennes er ofte store med detaljer av naturen, og virkeligheten er ofte kombinert med elementer fra eventyr.

Hennes eventyr er fortalt akkurat slik hun selv fortalte dem til sine egne barn og barnebarn. Mange foreldre vil huske disse fra den gang de selv var barn, og nå kan neste generasjon få glede av dem.

Elsa Beskow døde i 1953.

Bøker i serien