Dyret (Innbundet)

Serie:  356

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 160
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Nynorsk
Serie:
Serienummer: 356
ISBN/EAN: 9788282883030
Omtale Dyret

Dyret er noko så sjeldsynt som ein svangerskapsroman. Den gir deg svaret på det du ikkje får vite i fagbøkene. Den spør kva jomfru Maria og di eiga mor lurte på då dei gjekk gravide. Om å være to personar i ein kropp og likevel være einsam. Og om å plutselig være meir dyr enn menneske.

Til toppen

Andre utgaver

Dyret
Nynorsk Ebok 2018
Dyret
Nynorsk Heftet 2019

Flere bøker av Heidi Furre:

Anmeldelser Dyret

"Furre er et utvilsomt talent, med en underfundig humor. I et lekende, vakkert og visuelt språk forteller hun om en forvandling, fra et liv i en slags hverdagslig tralt til en økende opplevelse av å være en del av noe enestående."

 
Fredrik Wandrup, Dagbladet

"Heidi Furre vender blikket både inn og ut i sine feministiske observasjonar. Mange tankevekkande, minst like mange morosame. (...) Litteraturen er ofte problematiserande og mørk, oppteken av dei vondaste forteljingane. Abort og dødfødsel, parproblematikk og barselsdepresjon. Dyret er ein motsats. (...) Dyret vil kunne lesast med rørt gjenkjenneing av mange, mange mødrer. Og ho burde lesast med storøygd interesse av minst like mange fedrar. Farsdagsgåva er kanskje innkjøpt allereie – men det er jo snart jul!"

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

"ein lett, underhaldande og smart roman (...) Dyret handlar om så mykje meir enn morskap: Romanen er ei rørande forteljing om å plutseleg måtte bli tøffare og sterkare for å kunne verne om det livet som kjem. (...) ein roman som rører og underheld lesaren – og gir ho mykje å tenkje på."

Kristina Leganger Iversen, Klassekampen

Til toppen

Om forfatter

Heidi Furre (f. 1986) debuterte i 2013 med romanen Parissyndromet, som ble veldig godt mottatt i mediene. I tillegg til å skrive bøker jobber Heidi som fotograf (www.heidifurre.com).

Bøker i serien