Dyrenes rike (Innbundet)

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fierce Kingdom
Oversatt av: Carlsen, Monica
ISBN/EAN: 9788202548896
Kategori: Romaner
Omtale Dyrenes rike

Dyrenes rike utforsker det å være mor – fra de ømmeste øyeblikkene av lys og kjærlighet til det punktet der man forvandles til et rasende villdyr som gjør alt for å beskytte avkommet sitt. Gjennom romanen stiller Gin Phillips spørsmålet om hvor grensen går mellom det dyriske overlevelsesinstinktet og plikten vi som mennesker har til å ta vare på hverandre. For hvem skal en mor risikere livet?

Til toppen

Andre utgaver

Dyrenes rike
Bokmål Ebok 2018
Dyrenes rike
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Dyrenes rike
Bokmål Heftet 2019
Anmeldelser Dyrenes rike

« Kjem dei til å klare seg? Det er umogleg å vite nesten til siste side.(...) Her er Gin Philips genial i sine grep. Det er godt gjort.»

Kristin Auestad Danielsen, Stavanger Aftenblad

"Dette er en bok som det er umulig på legge fra seg før man har fått vite hvordan det går. Og vær advart, det er en scene som er virkelig vond å lese: ikke fordi den er blodig eller ekkel, men fordi den er så følelsesmessig grusom. Dette er også – helt uventet i en så spenningsfylt roman -- en velformulert og tankevekkende innsikt i det å være mor, og i alle de gleder, prøvelser og fantastiske øyeblikk det byr på."

The Guardian

Til toppen

Om forfatter
Gin Phillips er født i Montgomery i Alabama. Hun har studert politisk jornalistikk og har jobbet som magasinskribent i en årrekke. Hun har skrevet fem romaner, og Dyrenes rike er den første som utgis på norsk.