Dyrelyder og fuglesang i norsk natur (Innbundet)

Forfatter:

Espen Borling Josefsen (Oversetter) Irene Inman Tjørve (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Svenska djur
Oversatt av: Josefsen, Espen Borling og Tjørve, Irene Inman
ISBN/EAN: 9788202558291
Kategori: Natur og fritid
Omtale Dyrelyder og fuglesang i norsk natur

Et høyt brøl høres fra den disige høstskogen, det er nå hjortebukken må vise at han er den største og sterkeste. I noen hektiske høstuker handler alt om å trekke til seg så mange hinder som mulig og holde rivalene unna reviret.

Alle pattedyr, fugler, frosker og insekter bruker sang eller rop for å varsle, lokke og skaffe seg en partner. Noen har en vakker sang, andre er svært høylytte. Enkelte har lyder som man nesten ikke tror er mulige. Alle vil at akkurat deres sang eller rop skal bli hørt.

Her presenteres hundre norske dyr – alt fra de store rovdyrene som bjørn og ulv til planteeterne rådyr og markgresshopper. I tillegg blir du kjent med et bredt utvalg fugler, mange av dem beriker naturen med den vakreste sang.

Kombinasjonen av bilder, tekst og lyd gjør dette til en unik dyrebok for hele familien. Trykk på knappen og lytt til Norges fantastiske natur!

Til toppen

Flere bøker av Jan Pedersen:

Om forfatter

Jan Pedersen er fotograf og forfatter og har vært interessert i og glad i dyr og natur siden han gikk på skolen. Han er like mye hjemme i fuktige regnskoger som i de tørreste ørknene. Han er alltid på jakt etter nye bilder og nye fortellinger for å vekke interesse for natur og dyr og arbeid for vern av truede arter. Jan har skrevet et stort antall bøker. De mest populære er Ville dyr og bestselgeren Fuglesang (sammen med Lars Svensson). De er også bøker med lyd.