Dyrelyder - bok med lydpanel (Innbundet)

Forfatter:

og

Jens Holmboe (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lyssna på djuren
Oversatt av: Holmboe, Jens
ISBN/EAN: 9788202525729
Kategori: Fakta for barn
Omtale Dyrelyder - bok med lydpanel

Dyr er fantastiske – og de har så morsomme lyder! Neseapen tuter som en lastebil, og motorsykkelfrosken gir full gass. I denne boka forteller Martin Widmark om 50 forskjellige dyr, alle med sine spesielle lyder, fra skandinaviske ulver og bjørner til afrikanske elefanter og hvaler som synger. Åpne boken, lytt og les!

Boka har en integrert lydavspiller som gjør det mulig å høre dyrenes karakteristiske lyder. En nyskapende dyrebok for hele familien - lærerik og morsom!

Til toppen

Flere bøker av Jan Pedersen og Martin Widmark:

Om forfatter

Jan Pedersen er fotograf og forfatter og har vært interessert i og glad i dyr og natur siden han gikk på skolen. Han er like mye hjemme i fuktige regnskoger som i de tørreste ørknene. Han er alltid på jakt etter nye bilder og nye fortellinger for å vekke interesse for natur og dyr og arbeid for vern av truede arter. Jan har skrevet et stort antall bøker. De mest populære er Ville dyr og bestselgeren Fuglesang (sammen med Lars Svensson). De er også bøker med lyd.

Martin Widmark er en av Sverige mest elskde barnebokforfattere. Med blant annet suksesser som bokserien LasseMajas detektivbyrå har han en selvfølgelig plass i millioner av barneværelser over hele verden. For å stimulere barn og ungdom til å lese har han startet og driver prosjektet "En lesende klasse".

"Jeg er i dag en middelaldrende mann med barn, kone og hytte. Jeg jobbet som lærer i mange år, og siden ble jeg forfatter. Jeg elsker å skrive og å undersøke verden gjennom fortellingene mine. Det ordet som beskriver meg best er nok nysgjerrig."