Dypt savnet av Harlan Coben (Ebok)
Ebok

Dypt savnet (Ebok)

Serie: Myron Bolitar 9

Forfatter:

Sissel Busk (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.89 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Long Lost
Oversatt av: Busk, Sissel
Serie:
Serienummer: 9
ISBN/EAN: 9788202354190
Kategori: Krim
Omtale Dypt savnet
«Sett deg tilbake og nyt. Spenning, action, tempo og dramatiske vrier og vendinger er kjennetegn for Harlan Cobens superhelt – Myron Bolitar. Dypt savnet er intet unntak.»
Kjell Einar Øren, Haugesunds avis

Myron Bolitar har ikke hørt fra Terese Collins på mange år, ikke siden affæren deres tok slutt uten forklaring, og derfor gjør den desperate telefonoppringningen fra henne dypt inntrykk. Med skjelvende stemme ber hun ham om hjelp og om å komme til Paris umiddelbart. Hun stoler ikke på noen andre enn ham.

Til å begynne med stiller Myron seg tvilende til om den selvstendige Terese virkelig trenger ham så mye som hun sier, men nye momenter dukker opp og setter saken fullstendig på hodet. Det skal vise seg at det i tillegg til familiehemmeligheter, avsløres mørke planer med sjokkerende globale forgreninger. Backet opp av sin rike assistent og livvakt, Win, etterlater Myron en lang rekke lik i sitt kjølvann mens han forsøker å komme til bunns i saken, samtidig som han kjemper for å avverge et gruoppvekkende terrorangrep.

Den multi-prisvinnende Coben vender tilbake til serien som markerte pangstarten på stjernekarrieren med sin nyeste roman om den Harvard-utdannede sportsagenten og privatetterforskeren Myren Bolitar. Cobens skremmende skildring av moderne medisinsk teknologi og moderne forhørsteknikker, gjør det svært vanskelig å legge fra seg denne handlingsmettede thrilleren som tar utgangspunkt i gruoppvekkende men like fullt troverdige hendelser. Alle bøkene om Myron Bolitar kan leses frittstående.
”Da er det bare å spenne seg fast – han er tilbake! Etter en pause på tre år har Coben levert en ny episode med en av Thrillervilles mest fengslende karakterer i hovedrollen. Og det er så bra at hjertet hamrer vilt – spenningen, plotvriene, og et klimaks som er så forbløffende at du kanskje vil trenge å legge deg ned på et mørkt rom for å komme til hektene igjen.”
Daily Record

”Harlan Cobens thrillere er presisjonsinstrumenter og besettende leseopplevelser. Er du på jakt etter en umiddelbart oppslukende bok som ikke slipper tak i deg før siste side, da er Coben rette mann.”
London Lite

Harlan Coben er tidenes første forfatter som har mottatt alle de tre store krimprisene i USA, og han har tronet på bestselgerlistene over store deler av verden. Bøkene hans er blitt utgitt på mer enn 30 språk. Han bor i New Jersey med kone og fire barn.
Foruten enkeltstående utgivelser har han også skapt en krimserie med den sagnomsuste helten Myron Bolitar.
Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Harlan Cobens bøker.


”Myron Bolitar må hanskes med internasjonale terrorister i bestselgerforfatter Cobans forrykende niende thriller. Bolitar-fansen kommer til å heie på helten sin helt i mål.”
Publisher’s Weekly

”Et plott det slår gnister av. La det bare bære av sted av Cobens fortellerflyt, så kan det ikke gå galt.”
Yorkshire Evening Post

”Harlan Coben er en av de beste thrillerforfatterne i omløp. Sjekk ut hans nyeste roman, Dypt savnet, en ubetalelig morsom og likevel neglebitende episk fortelling.”
Heat

”En dramatisk, spennende og skremmende troverdig roman – Cobens mange millioner lesere over hele verden vil elske den.”
Bella

”En skremmende historie på mange nivåer, en thriller som på ryddig vis tar opp i seg en rekke av det tjuende århundrets store kontroverser.”
Time Out

”Harlan Cobens mange millioner fans har ventet i tre lange år på en ny Myron Bolitar-roman, og nå er tålmodigheten blitt belønnet på spektakulært vis.”
Dorset Society

”Harland Cobens fanskarer har ventet i tre år på en ny Myron Bolitar-roman – de vil ikke bli skuffet.”
Manchester Evening News

Til toppen

Andre utgaver

Dypt savnet
Bokmål Heftet 2012
Om forfatter

Han har rasket med seg det meste som finnes av priser og har tronet på bestselgerlistene over store deler av verden. Bøkene hans blir utgitt på mer enn 22 språk.

Harlan Coben har hatt eventyrlig suksess som forfatter, men fortsatt gnager uroen ham: Vil han klare å skrive en historie som er like god som den forrige?

Jeg bekymrer meg hver eneste gang. Når jeg er ferdig med en bok, hører jeg en stemme inne i meg si ”Vel, det var det. Nå kan du like godt legge opp, for det der klarer du aldri en gang til.” Erfaring har lært meg at den lille stemmen tar feil. Men jeg hører den fortsatt, og selv om jeg vet at den tar helt feil, gjør den meg sprø.

Hemmeligheter og familiebånd er temaer i flere av Harlan Cobens bøker. Hvorfor?

For å si det helt enkelt, det er kjempespennende temaer. Jeg er fascinert av familiebånd som kan kvele eller trøste. Jeg elsker fryktelig uflaks og umulig redning. Dette er rett og slett mitt domene. Det slutter aldri å forundre meg hvor sterkt lesere identifiserer seg med historier og hendelser som har med familie og foreldre å gjøre. Men ved nærmere ettertanke er det vel ikke så merkelig. Det er jo det viktigste i livet for de fleste av oss.

På spørsmål om hvem som var hans første litterære inspirator, er Coben ikke i tvil. Det var moren min. Vi gikk ofte sammen til den gamle Barnes & Noble-bokhandelen på Manhattan, og der kunne vi være hele dagen. På den tiden hadde vi ikke mye penger, og vi handlet så å si aldri leker, men vi fikk alltid de bøkene vi hadde lyst på. Jeg har alltid vært nærmest altetende når det gjelder bøker, og har fortsatt stor glede av å lese.

Han blir litt mer tvilende når vi spør om hva han gjør i fritiden.

Fritid – hva er det? Enten skriver jeg eller så leser jeg, eller så er jeg sammen med de fire barna mine som er fra ni år og nedover. Alle som selv har barn, skjønner nok at jeg ikke har fritidsproblemer.

Bøker i serien