Dum naken av Ane Barstad Solvang (Ebok)
Ebok

Dum naken (Ebok)

Serie:  425

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 184
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.24 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 425
ISBN/EAN: 9788282884020
Kategori: Romaner
Omtale Dum naken

Jeg slenger meg på senga. Det er godt jeg ikke har en gønner.
Kanskje det er det jeg skulle sagt? Girls don’t masturbate. At all. Because we have more important things to do. Like working out. And baking cakes. Jeg går inn på internett, googler ostekake.
Den var fin, sier jeg til meg selv. Zoomer inn på bildet av en ostekake med gult gelélokk og bær på toppen. Blåbær, bringebær.
Åh, jeg får vann i munn. Skrur av telefonen.

Dum naken er en roman om forholdet man har til seg selv og andre, om å være ensom, men å skaffe seg sin egen autonomi, om Porsgrunn, Oslo, London og herpes.

Til toppen

Andre utgaver

Dum naken
Bokmål Innbundet 2020
Dum naken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Dum naken
Bokmål Heftet 2021
Anmeldelser Dum naken

"Solvang leverer en festlig, fandenivolsk og fæl debutroman om å ville vekk fra seg selv, skrevet i et rått og direkte språk, med noen av de beste – altså mest groteske – beskrivelsene av kjønnssykdom undertegnede har lest."

Ellen Sofie Lauritzen, Dagens Næringsliv

"Med et dynamisk språk og skarpe observasjoner er Dum naken av Ane Barstad Solvang en underholdende bok om å forholde seg til seg selv og til andre, og om alt det som vil frem fra under teppet (...) Ane Barstad Solvang skriver med lett hånd, visuelt og flytende. Plutselig har man lest hele boken. Språket er direkte og usensurert, i takt med fortellingens tema."

Amanda Hersvik, Subjekt.no

Til toppen

Om forfatter

Ane Barstad Solvang (f. 1991) er billedkunstner og forfatter. Hun har en bachelor i skrivekunst fra Roehampton University. I 2018 utga hun tegneserien Frykt & medlidenhet på No Comprendo Press. Dum naken er hennes første roman.

Bøker i serien