Du og eg/Du og jeg CD (Ukjent)

RLE 5-7

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Ukjent
Utgivelsesår: 2011
Forlag: Høyskoleforlaget
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788276349382
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: KRLE
Nivå: 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn
Komponent: CD
Omtale Du og eg/Du og jeg CD

Her finner du et utvalg salmer, sanger, musikkeksempel og tekster fra alle religioner og livssyn som er omtalt i læreverket Du og jeg. Cd-en dekker 5.-7. trinn.

Her finn du eit utval salmar, songar, musikkeksempel og tekstar frå alle religionane og livssyna som er omtalt i læreverket Du og eg. Cd-en dekkjer 5.-7. trinn.

Til toppen

Andre utgaver

Du og eg 5
Nynorsk Innbundet 2011
Du og eg 6
Nynorsk Innbundet 2011
Du og eg 7
Nynorsk Innbundet 2011
Du og eg 5 - lærarrettleiing
Nynorsk Heftet 2011
Du og eg 6 - lærarrettleiing
Nynorsk Heftet 2011
Du og eg 7 - lærarrettleiing
Nynorsk Heftet 2011
Om forfatter
Hans Hodne er dosent ved Universitetet i Agder hvor han er dekan ved Fakultet for humaniora og pedagogikk. Hodne har undervist både i RLE-faget i grunnskolelærerutdanningene og i SRLE i barnehagelærerutdanningen. Han har skrevet og bidratt i flere bøker, blant annet Du og jeg, et læreverk i RLE for grunnskolen og Å undervise om religioner og livssyn på barnetrinnet.

Henrik Syse er seniorforsker ved Institutt for fredsforskning (PRIO) og professor II ved Bjørknes Høyskole. Syse har redigert og skrevet en rekke artikler og bøker om væpnet konflikt, religion, etikk og politikk, herunder Religion, War, and Ethics: a Sourcebook of Textual Traditions (Cambridge, 2014, redigert med Gregory Reichberg og Nicole M. Hartwell) og Det vi sier til hverandre (Oslo, 2015). Han var i mange år medlem av Pressens Faglige Utvalg (PFU) og er medlem av Den Norske Nobelkomité.

Helje Kringlebotn Sødal er professor i idé- og kristendomshistorie ved Universitetet i Agder. Hun har utgitt en lang rekke artikler og bøker om kristendomshistorie, konfesjonskunnskap og religionspedagogikk, samt læreverket «Du og jeg» (2009-2011) for RLE-faget i grunnskolen.