Du er min venn (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 1990
Antall sider: 67
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202126889
Omtale Du er min venn
Halldor Skards varme, underfundige og tankevekkende ord minner oss om verdien av å føle ansvar for og å komme nær alt levende. Boken er en liten omfavnelse til deg og din venn.

Til toppen

Om forfatter

Halldor Skard er født i 1944. Som førsteamanuensis ved Norges idrettshøgskole forsket og underviste han ved seksjon for coaching og psykologi i perioden 1969–2006, og han har en doktorgrad i pedagogikk. Han har undervist i ”kunsten å være i bevegelse", "formidlings-metodikk og ledelse”, treningslære og skiidrett. Pensjonist fra 2006.

Halldor Skard debuterte som ”oppmuntringsforfatter” med Den lille oppmuntringsboka i 1985. Den ble en umiddelbar suksess og skulle vise seg å bli begynnelsen på et langt og innholdsrikt forfatterskap som har kretset rundt oppmuntringsfilosofi, positiv selvutvikling, kreativitet og om å være i bevegelse som menneske. Totalt er det solgt over 150 000 eksemplarer av bøkene og kalendrene hans. De er alle illustrert med forfatterens egne akvareller. Halldor Skard er også en skattet kurs- og foredragsholder.Han står bak aksjeselskapet "Skapende livsstil".