Du er ikke sann av Halfdan W. Freihow (Ebok)
Ebok

Du er ikke sann (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281690639
Kategori: Biografier
Omtale Du er ikke sann

Axel Bull sitter i fengsel og legger siste hånd på et manuskript som vil ryste den norske samfunnseliten i sine grunnvoller hvis og når det kommer ut. Samtidig har krimdronningen Lisbeth Livaag stukket av til en strand i Thailand etter at hennes siste bok er blitt grundig slaktet av et samlet kritikerkorps. I løpet av noen vintermåneder knyttes disse to forfatternes skjebner til bokens øvrige persongalleri - hovedsakelig forleggere, redaktører og journalister. De fortaper seg alle sammen og på hver sin måte i en fargerik vev av svindel og selvbedrag, kynisme og kjærlighet, avhengighet og allianser. Du er ikke sann er en underholdende, språkbevisst og velkomponert roman om mennesker som gjør så godt de kan for å overleve - i hverdagslivet såvel som i den mektige bokbransjen.

Til toppen

Flere bøker av Halfdan W. Freihow:

Anmeldelser Du er ikke sann

«Freihow har et så nydelig språk (…) en suveren stilist. Presis og poetisk. (…) beskriver utsøkt en bransje i fritt fall.»

Dagbladet

«Freihows roman er usedvanlig velskrevet og musikalsk vevet sammen (...) Et vellykket grep består i at språkuniverset forandrer seg fra person til person. Slik portretteres karakterene presist gjennom språkdrakten de utpekes til å bære.»

Klassekampen

«Freihow skriver utsøkt (…) en underholdende, velskrevet roman som frister til leting etter paralleller i virkeligheten.»

Aftenposten

«Å lese hans håndsydde, smakfulle setninger er en udelt nytelse.»

Bergens Tidende

«En underholdende og morsom, illusjonsløs, rørende og kynisk kollektivromandebut.»

Stavanger Aftenblad

Til toppen

Om forfatter

HALFDAN W. FREIHOW (f. 1959) har bakgrunn som litteraturkritiker, oversetter og forlegger. Hans første bok, Kjære Gabriel, ble nominert til Brageprisen i 2004 og er oversatt til et titalls språk. I 2009 utga han romanen Du er ikke sann.