Drømmenes bok (Innbundet)

søvnens fantastiske reiser

Forfatter:

Lisbeth Lyngaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 273
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sylvia Browne's book of dreams
Oversatt av: Lyngaas, Lisbeth
ISBN/EAN: 9788274136168
Omtale Drømmenes bok
Bli med på en opplysende reise i drømmenes magiske verden!

I DRØMMENES BOK deler bestselgerforfatter og klarsynte Sylvia Browne sine unike kunnskaper om drømmenes mysterier med oss. Hun gir oss innsikt i hvorfor vi drømmer, hvordan vi kan gi slipp på negativitet mens vi drømmer, hvordan vi samler informasjon, og til og med hvorfor monstre og demoner av og til trenger seg på.

Boka hjelper oss til å forstå at drømmenes verden er en unik verden full av minner om tidligere liv, løsninger på nåværende problemer og innsikt i hva morgendagen kan bringe. En verden der beskjeder, advarsler, håp, hjelp og åndelige veiledere venter tålmodig på at vi skal oppdage dem.

Sylvia Browne belyser funnene sine med forskning og inspirerende historier fra det virkelige liv, og viser hvordan drømmene påvirker alt fra minner, helse og velvære til forholdene våre. Vi kan gjøre positive forandringer ved å lytte til de beskjedene som drømmene inneholder, og vi kan få kontakt med døde venner og slektninger gjennom drømmenes endrede sinnstilstand.

Sylvia Browne plasserer drømmene våre i fem forskjellige kategorier: profetiske drømmer, forløsende drømmer, ønskedrømmer, informasjonsdrømmer eller problemløsende drømmer og astrale besøk. Hun tar også opp temaer som astral katalepsi, arketyper, bevisste drømmer og dagdrømmer.

Til toppen

Om forfatter
"Alltid visste jeg ting, enten jeg ville eller ei. Jeg visste hvem som var på tråden før telefonen ringte, og hvem som stod utenfor døren før det banket på”. Sylvia Browne arbeidet som klarsynt i femti år og skrev en rekke bøker, blant annet Mellom to verdener, Livet på den andre siden og Klarsynt.