Drivkraft (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2012
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 28.17 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202411398
Kategori: Biografier
Omtale Drivkraft

DRIVKRAFT er boka om mannen som fikk gjennomført et av de viktigste tiltak for folkehelsen i Norge i moderne tid. Røykeloven førte til at Dagfinn Høybråten ble utskjelt og uthengt, og her forteller han om hva som skjedde bak kulissene i arbeidet med denne reformen. I sin bok viser han hva det koster å stå oppreist i kampen for politiske saker en tror på, men også hva det er mulig å oppnå med kunnskap, målrettet arbeid og utholdenhet.

DRIVKRAFT tegner bilder av mennesker og hendelser som har formet Dagfinn Høybråten som politiker. Han deler raust av hva han selv har lært og erfart gjennom snart fire tiår i norsk politikk og samfunnsliv. Han er åpenhjertig om seire og nederlag, og forteller om politisk spill og idealisme, om vennskap og rivalisering.

Til toppen

Andre utgaver

Drivkraft
Bokmål Innbundet 2012
Om forfatter

Dagfinn Høybråten (f. 1957) er visepresident i Stortinget. Han blant vært helseminister, arbeids- og sosialminister, statssekretær i Finansdepartementet og president i Nordisk Råd. Han har i en årrekke innehatt vervene som partileder og parlamentarisk leder for Kristelig Folkeparti. Hans offentlige virke omfatter også ledende roller i forvaltningen, blant annet som sjef for Trygdeetaten i Norge og rådmann i Oppegård kommune. Han er styreleder for GAVI-alliansen, et globalt offentlig-privat samarbeid for å sikre at barn i fattige land får tilgang til livreddende vaksiner. Høybråten er utdannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo.