dreamland.com (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 352
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204117809
Kategori: Krim
Omtale dreamland.com

Bli med på en forrykende og spennende reise gjennom Rwandas jungel via den pulserende storbyen London til Tom Falcks hjemby Trondheim.

Tom Falck er i Masaka flyktningeleir i Rwanda. Flere mistenkelige dødsfall blant tidligere FN-soldater fra Norge som tjenestegjorde i Rwanda i 1994, har ført ham til det krigsherjede landet. Falck er overbevist om at dødsfallene blant soldatene må ha sammenheng med det hemmelige oppdraget de deltok i. Snart avdekker den tidligere etterretningsagenten rystende forbindelseslinjer mellom det pedofile nettstedet dreamland.com og storstilt illegal adopsjon av rwandiske barn. Kan hovedmannen bak nettstedet være den samme som forsyner europeiske pedofile med foreldreløse unger?

Til toppen

Om forfatter

(f. 1962) er utdannet ingeniør og økonom.

Braa har tidligere gitt ut selvbiografien "Den lange veien hjem" – en bok som vakte oppsikt og debatt i forsvarskretser. Hans bakgrunn som FN soldat og gode kunnskaper om forholdene i Midtøsten har gjort sitt til at plottet i "Delete" er skremmende virkelighetsnært.

Braa er i dag freelance tekstforfatter og engasjert som foredragsholder i forsvaret. Han bor i Trondheim, har samboer og en datter.