Drapsmysterier Sesong 4 av Monika N. Yndestad (Ebok)
Ebok

Drapsmysterier Sesong 4 (Ebok)

Serie: Drapsmysterier 

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.31 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202752439
Kategori: Krim
Omtale Drapsmysterier Sesong 4

Drapsmysterier er en samling fortellinger om noen av Norges mest grusomme og mystiske drapssaker. Journalist og forfatter Monika N. Yndestad har forsket i arkiver og presseklipp, og forteller historiene: I Omstreiferen blåser det snøfokk gjennom gatene. En vandringsmann setter kurs mot Røros. I bergstaden treffer han en annen omstreifer. De begynner å drikke sammen. Etter tre flasker hjemmebrent, svartner det - i dobbel forstand. En trettenåring skynder seg hjemmefra for å møte kjæresten på den lokale kafeen i Skulle bare møte kjæresten. Minutter senere er Norges mest omtalte kriminalsak, et faktum: Lesja-saken. Skjelettet i bedehuset handler om et avlåst rom i tredje etasje i et bedehus hvor to håndverkere finner et skjelett i en ødelagt sofa. Omstendighetene er mistenkelige. Døren er låst fra utsiden og dørhåndtaket er fjernet. Hustrudrap omhandler Gloppen-saken: Gunhild er synlig gravid da hun og Even gir hverandre sitt ja foran presten. Even kanskje mer motvillig enn han gir uttrykk for. En dørvakt blir drept i Bergen i Skuddene på Maxime og i Den fjerdemannen er det duket for trippeldrap på sjøen!

Til toppen

Andre utgaver

Omstreiferen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Skulle bare møte kjæresten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Skjelettet i bedehuset
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Hustrudrap
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Skuddene på Maxime
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Den fjerde mannen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Monika N. Yndestad (f. 1964) fikk Maurits Hansen-prisen for sin krimdebut Jentene fra balletten i 2013. Gapestokk kom året etter. Den tredje boken i serien, Graven, utkom våren 2018, deretter fulgte Ulmebrann høsten 2019.

Monika N. Yndestad skriver underholdende og realistisk journalistkrim med høyt tempo og driv. Gjennom hovedpersonen Alice Bratt danner forfatteren et levende bilde av det tøffe og til tider kyniske miljøet i nyhetsredaksjonen i BA.

Bøker i serien