Drammen bykart/city map (CK 69) (Kart, falset)

City map. Stadtplan. Plan de ville. Falset

Serie: Cappelen Damms bykart 69

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Kart, falset
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 2
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Flerspråklig
Serie: Cappelen Damms bykart
Serienummer: 69
ISBN/EAN: 9788202374259
Kategori: Sør-Norge
Omtale Drammen bykart/city map (CK 69)

Drammen er en av byene hvor det har skjedd aller størst endringer gjennom de siste årene. Den nye utgaven av Cappelens bykart Drammen viser hvordan byen nå ser ut.
Den nye ringveien er åpnet med Øvre Sund bru, som har gitt et nytt kjøremønster med ytterligere redusert biltrafikk i sentrumskjernen. Rundkjøringer og gangveier er bygd, blant annet den flotte Ypsilon bro over Drammenselva. Langs elva er eldre industriområder blitt sandstrender og gressplener med gangveier. Unions fabrikkområde er blitt Papirbredden med høyskolesenter, bibliotek, boligblokker, Union scene, hotell og restauranter.

Badelandet Drammensbadet er med ved siden av Strømsgodsets fotballarena og de øvrige idrettsanleggene på Marienlyst. Nye baner er anlagt også i andre idrettsparker.
Kartet dekker områdene fra Konnerud og Åskollen i sør til Lierbyen i nord, fra Lierstranda i øst til travbanen og Aronsløypa i vest, med flere nybyggingsområder. Turområdene Spiralen Landfalltjern - Tverken - Årkvisla er med, med stier og skiløyper.

Til toppen

Flere bøker av Cappelen Damm kart:

Bøker i serien