Dolket (Heftet)

Serie: Courtney 8

Forfatter:

Henning Kolstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Golden Fox
Oversatt av: Kolstad, Henning
Serie:
Serienummer: 8
ISBN/EAN: 9788202643607
Kategori: Romaner og Krim
Omtale Dolket
Courtney-familiens blod har alltid banket heftig i deres årer. Like heftig som lidenskapen og fanatismen i det krigsherjede Sør-Afrika. Når en av deres egne henfaller til den verste form for ondskap, blir båndene dem imellom virkelig satt på prøve.

Isabella Courtney er datteren av Sør-Afrikas ambassadør til England. Hun er dypt forelsket i Ramón de Santiago y Machado. Han er en av verdens mest hensynsløse terrorister. Hun føder i hemmelighet hans barn. Ramón kidnapper gutten og vil overtale Isabella til å forråde Sør-Afrika og sin egen familie. Men Ramón kjenner ikke den eksplosive Courtney-familiens styrke og hvordan de vet å slå tilbake så lenge de holder sammen.

Til toppen

Flere bøker av Wilbur Smith:

Anmeldelser Dolket

"Action er Wilbur Smiths spesialgren, og han er mesteren."The Washington Post
”Vi blir fanget inn av et bredt historisk sveip, intet mindre enn destabiliseringen av et helt kontinent … et hett og dampende område hvor spenningen aldri er lenger enn en side unna.”The Independent

Til toppen

Om forfatter

I 2014 kunne Wilbur Smith feire sitt 50-årsjublileum som forfatter. Gjennom flere tiår har han underholdt lesere over hele verden med sitt eventyrlige historier fra det afrikanske kontinentet. 37 spenningsbøker er det blitt, og alle er oversatt til norsk. Han er en av verdens mest leste forfattere med 120 millioner solgte bøker.

Bøker i serien