Cape Town av Tomm Kristiansen (Ebok)
Ebok

Cape Town (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 243
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202370138
Kategori: Reiseskildringer
Omtale Cape Town
I denne boken gjør Tomm Kristiansen det han kan aller best: fortelle historier fra Afrika. Leserne blir med på tur til hans andre hjem – Cape Town i Sør-Afrika.

Vi rusler rundt i bydelen District Six – der Cape Town-jazzen har sitt opphav, shopper i homsenes bydel Waterkant og beundrer de fargerike husene i Bo Kaap. Leseren får ta del i maten, vinen, musikken og litteraturen, og vi er med på gudstjeneste i en av townshipene - som er de reneste blueskonserter med firstemt sang. Raseskillets Cape Town blir beskrevet og Robben Island besøkt.

Dette er en kulturhistorisk reiseskildring der politikk og geografi står sentralt.

Til toppen

Andre utgaver

Cape Town
Bokmål Innbundet 2011
Cape Town
Bokmål Heftet 2012
Om forfatter
Tomm Kristiansen (f.1950) er journalist og forfatter. Han har vært NRK-korrespondent i Harare, senere radioreporter med hele verden som virkefelt og er nå en av de mest sentrale skikkelsene i NRK.

Han har utgitt flere bøker, og fikk sitt definitive gjennombrudd med bestselgeren Mor Afrika. Tomm Kristiansen mottok i 1994 Den store journalisprisen, og ble samme år nominert til Brageprisen for Mor Afrika.

Tomm Kristiansen fulgte opp suksessen på bokfronten med På Parfymefloden i 1995 og Mandelas land i 1996. I 1998 kom Mørk safari, biografien om Stanley, som ble en av de største bestselgerne det året, i tillegg til at den høstet helt fantastiske kritikker.

Mannen fra Nasaret (2000) forteller Jesu historie.