Når barnet har lagt seg av Michael Nyqvist (Lydbok-CD)

Når barnet har lagt seg (Lydbok-CD)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Hivju, Erik
Spilletid: 5:19
Antall enheter: 5
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: När barnet lagt sig
Oversatt av: Nordang, Astrid
ISBN/EAN: 9788202326364
Kategori: Biografier
Omtale Når barnet har lagt seg

Nyqvist tilbrakte sitt første år på barnehjem. Da han er seks år, får han vite at han er adoptert. Lengselen etter å vite mer om sitt opphav har preget ham siden.

Da han selv får barn, bestemmer han seg for å finne sin mor og far, og vi får i boka følge ham gjennom hans intense leting, gjennom etablering av egen familie og skuespillerkarriere og livet som kjendis. Vi ser hvordan de manglende røttene i hans liv hele tiden følger ham som en skygge.

Vi får se en annen Michael enn den vi ser i mediene. En usikker, nedbrutt, rasende og entusiastisk Michael. En som du og jeg. En som ikke vet hva han skal gjøre når han ikke kan sjarmere med sin verbale kraft. Som når han kommer til Italia og ikke kan italiensk.
Vi får bli med på innsiden av skuespillermiljøet – bak scenen så å si – og blir kjent med Michael som skuespiller. Hvordan hans bakgrunn preger hver eneste rolle han spiller. Hva teateret betyr for ham.
En lavmælt, intens og eksistensiell beretning.

Til toppen

Andre utgaver

Når barnet har lagt seg
Bokmål Innbundet 2010
Når barnet har lagt seg
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Om forfatter

MICHAEL NYQVIST (f. 1960) er en av Sveriges mest populære og fremgangsrike skuespillere. Han har blant annet medvirket i filmene «Grabben i graven bredvid» og «Så som i himmelen». Han spiller også rollen som Mikael Blomkvist i filmatiseringen av Stieg Larssons Millenium-trilogi. Nyqvist har i mange år vært ansatt ved Dramaten i Stockholm.