Dødsfellen av Jeffery Deaver (Nedlastbar lydbok)

Dødsfellen (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Skar-Jørgensen, Mads Henning
Spilletid: 13:45
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Blue Nowhere
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
ISBN/EAN: 9788202774103
Kategori: Krim
Omtale Dødsfellen

Lara Gibson møter en mann hun ikke kan huske, men som kjenner henne. Han vet hva hun heter og har greie på detaljer kun en bekjent kan vite. Kort tid etter blir hun drept. Den kyniske seriemorderen Phate velger ut sine ofre med omhu og lurer dem trill rundt. Han er en avansert datahacker og finner ut alt om ofrenes liv på nettet før han tar livet av dem. Politiet kommer ingen vei med denne avanserte forbryteren. Desperate søker de hjelp hos Wyatt Gillette, som sitter i fengsel for hacking. Sammen med politietterforsker Frank Bishop starter han jakten på Phate. Men Phate merker snart at de er etter ham, og han slår hardt og brutalt til der de minst venter det – midt i etterforskningsteamet.

Til toppen

Andre utgaver

Dødsfellen
Bokmål Heftet 2010

Flere bøker av Jeffery Deaver:

Om forfatter

Jeffery Deaver er tidligere journalist, visesanger og jurist. Men det er som thrillerforfatter at han er blitt kjent verden over. Han har skrevet atten romaner, og Mystery Writers of America har nominert ham til fem Edgar-priser. Han har dessuten vært nominert til Anthony-prisen, og har to ganger vunnet lesernes pris for årets beste novelle i Ellery Queen´s Mystery Magazine.

Boka Jomfrugraven ble filmet med James Garner og Marlee Matlin i hovedrollene, mens romanen Knokkelsamleren hadde Denzel Washington og Angelina Jolie i rollene som Rhyme og Sachs.

Se oversikt over bøkene om Lincoln Rhyme og Amelia Sachs her.


Tungetale
(Speaking in Tongues) kom på norsk i 1997. Boken kom ut i USA i 1995 og er karakterisert som "skremmende, smart og uimotståelig lesverdig" (Stephen King).

Han bor i Virginia og California.