Dobbeltspill (Heftet)

Serie: I krig og kjærlighet 27

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: I krig og kjærlighet
Serienummer: 27
ISBN/EAN: 9788202342784
Kategori: Serieromaner
Omtale Dobbeltspill

Hjørdis har fått en forbundsfelle i herr Klein, Adolfs far, men da han inviterer Fritz Volke til slottet, blir hun skrekkslagen. Hva om Volke vil ta Jürgen fra henne?
I konsentrasjonsleiren blir Ivar svakere og svakere, men det er enda verre med Nikolai, som har begynt å lengte etter døden.
Jan kommer på ny i Gestapos søkelys, og denne gangen er det ikke like lett å vri seg unna.

”En bunke skjemaer er blitt borte fra mitt kontor,” sa lensmannen, “og det ser ut som to av dem har blitt forfalsket. Karene på bildene er sabotører.”
“Jeg kjenner ingen av dem” sa Jan.
Lensmannen så ned øyeblikk. ”Du er den eneste som har vært alene på mitt kontor de siste månedene, Jan.”
”Antyder du at jeg er en tyv?”

Til toppen

Andre utgaver

Dobbeltspill
Bokmål Ebok 2013

Flere bøker av Else Berit Kristiansen:

Om forfatter

Else Berit Kristiansen (f.1960) er født og oppvokst på Hamar, men bor nå på Østlandet. Hun har bred yrkeserfaring, bl.a. som manusforfatter for teateret, med monologene Emma og Zombie. Else Berit Kristiansens mormor har en spesiell krigshistorie. Det var det som inspirerte forfatteren til å skrive ”I krig og kjærlighet …” Selv mener hun at krigstraumet aldri kan bli helt leget før det er gjennomarbeidet litterært. Gjennom å ta opp alle elementer som har med tysk okkupasjon i Norge å gjøre, håper hun å bidra til en dypere forståelse, samtidig som hun gir leserne en god historie.

Bøker i serien