Ditt yogakjøkken (Innbundet)

Over 100 oppskrifter på ren og næringsrik mat som styrker og balanserer energien din

Forfatter:

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 191
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Yoga Kitchen
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788202522964
Kategori: Trening og sunn livsstil og Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Ditt yogakjøkken

Velkommen til Ditt yogakjøkken! Enten du allerede er en kostholdsinteressert yogi og eller du bare ønsker å spise mat som gir mer energi, harmoni og glede, er denne kokeboken for deg. Her finner du over 100 plantebaserte oppskrifter uten gluten og sukker som gjør deg vel i kropp og sjel.

I Ditt yogakjøkken gir Kimberly Parsons, grunnleggeren av Retreat Cafes i London, deg oppskrifter basert på råvarer som er fulle av sunne tarmbakterier, enzymer, fiber og antioksidanter. Boken er inndelt i kapitler etter de forskjellige chakraene eller kraftsentrene i kroppen - og følger yogaprinsippet om at ved å kombinere kosthold med holistisk helse kan vi forene og styrke hele systemet vårt. Hvert kapittel er lagt opp for å hjelpe og støtte de forskjellige chakraene. Ideen er at ved å konsentrere oss om hva vi trenger og følge opp dette behovet med maten vi spiser, kan vi korrigere og tilpasse balansen, energien og gleden vi opplever i livet og skape forandring.

Blant oppskriftene finner du nøttesmør, søtpotetscones, kokosyoghurt, nuddelbowl, quinoaburger og pasjonsfruktis. Og mye, mye mer!

Til toppen

Om forfatter
Australske Kimberly Parsons er grunnleggeren av Retreat’ Café i London og er sentral i Londons yoga- og velværerevolusjon. Hun er opptatt av å forandre hvordan vi ser på helsekost – alt hun serverer skal smake godt og være mer innbydende enn usunne alternativer. Parsons helsekostkafeer i yogastudioer rundt i London tilbyr muligheten til å nyte de beste gluten-, melke-, og sukkerfrie rettene.