Ditt andre liv begynner når du forstår at du bare har ett (Innbundet)

roman

Forfatter:

Eve-Marie Lund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 231
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ta deuxième vie commence quand tu comprends que tu n'en as qu'une
Oversatt av: Lund, Eve-Marie
ISBN/EAN: 9788282201544
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Ditt andre liv begynner når du forstår at du bare har ett

Ditt andre liv begynner når du forstår at du bare har ett er en underfundig bok om Camille, en kvinne det er lett å kjenne seg igjen i. Hun er både sårbar, full av tvil og med en underliggende styrke som gjør boken både rørende, morsom og engasjerende.

Etter å ha kjørt i grøfta på vei hjem fra jobb, møter hun tilfeldigvis på Claude Duponel som viser seg å være «rutinolog», og som raskt gir Camille diagnosen langt fremskredet «rutinisme». En desillusjonert Camille åpner seg for Claude og forteller om sitt triste ekteskap og liv som ikke lenger gir henne noen glede. Gjennom dialog med Claude starter en helt ny periode i Camilles liv ... Hun må vie seg helt til rutinologens «terapi» og utforske hittil gjemte sider av seg selv.

«Husk dette, Camille,» skriver Claude til henne i et brev, «du er selv den eneste personen som kan endre ditt liv. Endringen må komme fra deg. Jeg vil være guiden din, men kommer ikke til å gjøre noe i ditt sted. Noter deg dette på en Post-it-lapp som du leser hver dag: 'Jeg er den eneste som er ansvarlig for mitt liv og min lykke.'»

Ditt andre liv begynner når du forstår at du bare har ett er en bestselgende feel-good-roman om å forandre livet fra en trettende og rutinepreget A4-tilværelse, til å ta grep og følge drømmen. Om å tørre å utfordre seg selv, se mulighetene og gi sitt eget liv en ny sjanse.

«En morsom og smart roman.» Femme Actuelle

Til toppen

Om forfatter
Raphaëlle Giordano er en fransk forfatter, maler og coach i kreativitet og personlig utvikling. Kreativitet er den røde tråden. Hun har kunsthøyskole og er også utdannet innen kommunikasjon og psykologi. Hun har tidligere skrevet flere bøker, også en barne/ungdomsbok. I tillegg har hun sin egen nettside emotone.com