Din skytsengel trenger deg! (Innbundet)

Åndelig vekst og kosmisk bevissthet venter den som lar seg veilede av sin himmelske hjelper

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Your Guardian Angel Needs You!
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202374396
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Din skytsengel trenger deg!

De fleste tror at englene bare er der for å hjelpe oss når vi har behov for dem. Engleekspert Theolyn Cortens kan avsløre at skytsengelen din, din guddommelige sjelelærer i tykt og tynt, er mer lik en instruktør og mentor i tillegg til å være din beste venn.
Skytsengelen din er din rådgiver og læremester som åpner portene til de himmelske riker, de usynlige ressursene i vår bevissthet der vi oppdager vår sanne natur som kosmiske skapninger som er i stand til langt mer enn det vi vanligvis forventer av oss selv.
Skal du utvikle forholdet til din skytsengel, er det du som må ta det første skrittet. I likhet med enhver annen god instruktør kan skytsengelen din kun fungere i samarbeid med deg.
Boken lærer deg hvordan du skaper et magisk forhold til skytsengelen din, forløser gammel karma og leger følelsesmessige sår, besvarer din skytsengels kall til handling, får tilgang til høyere dimensjoner og møter andre himmelske hjelpere, og blir bevisst ditt fulle potensial her på jorden.

Til toppen

Andre utgaver

Din skytsengel trenger deg!
Bokmål Ebok 2013
Om forfatter
Theolyn Cortens kanaliserer englenes energier, hun holder seminarer og kurs, også på sin egen SoulSchool, og hun forsker på engleopplevelser ved University of Wales. Hun har tidligere utgitt Møt din skytsengel (2006).