Det syngende gulvet av Lian Hearn (Nedlastbar lydbok)

Det syngende gulvet (Nedlastbar lydbok)

Serie: Otorienes tid 1

Forfatter:

Fartein Døvle Jonassen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2022
Innleser: Ribu, Anders
Spilletid: 9:49
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Across the Nightingale Floor
Oversatt av: Jonassen, Fartein Døvle
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202779719
Kategori: Ungdomsromaner og Romaner
Omtale Det syngende gulvet

Fantasyserien Otorienes tid er en annerledes og intenst fortalt spennings- og kjærlighetshistorie som utspiller seg i et mystisk, føydalt japansk miljø, hvor krigerske klaner, hemmelige allianser, høye æresbegreper og forrykende sverdkamper er en del av historien. Det er også historien om en gutt som på en reise får kjennskap til en skjult skjebne. I sitt sorte fort på Inuyama har den morderske krigsherren, Iida Sadamu sitt berømte syngende gulv. Det er konstruert slik at det synger hver gang en fot berører det. Ingen snikmorder kan krysse gulvet uten at det høres. Men i en avsidesliggende fjellandsby bor en gutt. Han har ennå ikke oppdaget sin virkelige identitet– og hemmelighetene som gir ham makt til å ødelegge Iidas dødelige planer. Takeo, som er oppfostret blant de Skjulte, kjenner bare fred. Men han innehar Klanens overnaturlige evner – han hører lyd som ikke er hørbar, han kan være to steder på en gang, og han kan gjøre seg usynlig. Når han reddes av den mystiske Herr Otori Shigeru, begynner han på en reise som skal lede ham til hans skjebne innenfor Inuyamas murer. Det er en reise som inneholder hevn og svik, ære og lojalitet, skjønnhet og magi, og kjærlighetens overveldende kraft. Det syngende gulvet er den første av de fem lydbøkene i fantasyserien Otorienes tid.

Til toppen

Flere bøker av Lian Hearn:

Om forfatter

Lian Hearn studerte moderne språk ved Oxford Universitet og arbeidet som filmkritiker og kunstredaktør i London før hun bosatte seg i Australia. Hun har vært interessert i Japan hele livet, og dette førte til at hun studerte det
japanske språket og reiste mange ganger til Japan. Hennes interesse medførte at hun skrev trilogien om Otorienes tid. Hun ble tildelt den svenske Peter Panprisen i 2004 for Det syngende gulvet.

Bøker i serien