Det osmanske rikets hemmelighet av Raymond Khoury (Nedlastbar lydbok)

Det osmanske rikets hemmelighet (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Linda Marie Vikaune (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Teigen, Trond
Spilletid: 19:35
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Ottoman Secret
Oversatt av: Vikaune, Linda Marie
ISBN/EAN: 9788202705961
Kategori: Krim
Omtale Det osmanske rikets hemmelighet

Når 300 år av historien viser seg å være en løgn, har sannheten en høy pris

Paris 2017. Det osmanske riket har hatt herredømme over Europa i over 300 år. Kamal Agha er en høyt respektert politietterforsker, og han setter sin ære i å beskytte riket fra trusler, enten de kommer utenfra eller innenfra. Men det er farlige tider. Under sultanens autokratiske regime er det ingen som er utenfor mistanke.

Da en naken mann dekket av tatoveringer dukker opp langs Seinens bredd og tar livet av en forbipasserende, får Kamal i oppgave å få tak i ham. Men å stille for mange spørsmål kan være farlig, spesielt når sporene etter den mystiske mannen fører Kamal til en hemmelighet fra rikets fortid, en hemmelighet som har med selve kjernen i rikets velmakt å gjøre. En hemmelighet som sultanen og alle i hans innerste krets vil gjøre alt for å holde begravet.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Raymond Khoury:

Om forfatter

Raymond Khoury er utdannet arkitekt ved Det Amerikanske Universitetet i Beirut. Da urolighetene brøt ut i Libanon, flyktet han til London, og startet en karriere innen eiendomsutvikling. Under et middagsselskap fikk han tilbud om å skrive et filmmanus, og dermed var han sikret en karriere som manusforfatter. Den siste tempelridder var også opprinnelig et filmmanus, men endte etter flere runder i bokform. Han er i dag bosatt i London med kone og to barn.