Det mørke tårn 5: Ulvene (Heftet)

Serie: Det mørke tårn 5

Forfatter:

Johann Grip (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 832
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The dark tower V: Wolves of the calla
Oversatt av: Grip, Johann
Serie:
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202314675
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Det mørke tårn 5: Ulvene

I denne femte boken i Stephen Kings storslåtte fantasyserie «Det mørke tårn», er Roland på vei sydøst, mot Tårnet. Han har fremdeles følge av sin trofaste ka-tet, bestående av Eddie Dean og hans hustru Susan, Jake Chambers, gutten som to ganger har kommet gjennom dødens dør og inn i Rolands verden, og dovenhunden Utt.

Denne gang fører Strålens vei dem til byen Calla. En ulveflokk terroriserer byens innbyggere ved å stjele småbarn, og folkene i Calla trenger den hjelpen som bare en revolvermann kan gi. Ulvene og deres grusomme herjinger rykker stadig nærmere, men å bekjempe dem innebærer at alt kan gå tapt. Dette er omstendigheter som ikke er ukjente for revolvermennene, og de tilbyr sin hjelp til Callas innbyggere.

Men i kampen mot Ulvene holder det ikke å kjempe med revolvere.

Til toppen

Andre utgaver

Det mørke tårn V: Ulvene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Om forfatter

Stephen King, født 1947, bor i Maine og Florida sammen med sin kone, forfatteren Tabitha King. Han ga ut sin første novelle som tjueåring, og har siden skrevet mer enn førti bøker og to hundre
noveller. Han begynte å jobbe med serien Det mørke tårn i 1970, og første bok kom ut i 1982. King har dedikerte lesere over hele verden, og har vunnet en lang rekke litteraturpriser.

Bøker i serien