Det første steget – til en sprekere kropp (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 10 minutter til en sprekere kropp
ISBN/EAN: 9788202377328
Kategori: Helse
Omtale Det første steget – til en sprekere kropp

La Kari Jaquesson inspirere deg til et nytt og bedre liv – uten store anstrengelser!
De små innsmettene av fysisk aktivitet i hverdagen er en god investering. ”10 minutter er mye mer enn ingenting!” sier Kari Jaquesson. Her er det ikke snakk om å følge et strengt opplegg, du kan plukke det som passer for deg. Innimellom øvelsene får du tips om fristende og fargerike matretter, handletips, anatomiske fakta og mye mer.

Til toppen

Om forfatter

Kari Jaquesson (1962) grunnla det første utdanningssystemet for aerobic instruktører i Norge. Hun har fått betegnelsen "Hele Norges personlige trener" og blir beskrevet som en "fitness pioner." Hun har introdusert de siste fitness-trendene og har holdt kurs i inn og utland for å utdanne og oppdatere instruktører og trene "vanlige" trimentusiaster gjennom kurs og masterklasser. Kari har undervist i aerobic i to tiår og er en av Norges mest ettertraktede instruktører.

Kari holder hun foredrag om mosjon, kosthold, helse, motivasjon og livsglede på seminarer, kongresser og kickoffs og arrangerer trimreiser. Hun er opptatt av at alle skal kunne komme i sin beste form noensinne - ikke presse seg inn i et forhåndsbestilt ideal! Karis motto er ikke "Body Perfect", men "Body Healthy". Den gyldne middelvei er det beste middelet for å komme seg inn på en sunnere livsstil. Man blir ikke sunn av å spise mat man ikke liker!

Kari har skrevet en rekke bøker om trening og kosthold. Flere av dem har blitt bestselgere. I suksessboken "Ketsjup er ålreit" har hun fokus på barn/familier og mat. Mange kjenner Kari fra morgentrimmen på TV2, fra TV-seriene Slankekrigen, Tjukkholmen og En ny start.

Karis engasjement strekker seg vidt og bredt. Blant annet arbeider hun for å fremme kvinners rettigheter som Goodwill Ambassadør for UNFPA. - Trening er "Girl Power", sier hun.

http://www.trimtram.no

http://karijaquesson.blogg.no/

https://www.facebook.com/pages/Kari-Jaquesson/133312733391314?sk=info

http://www.karijaquesson.no/

http://www.karijaquesson.no/velkommen