Det er ditt liv! (Heftet)

Og du fortjener å ha det bra - nå!

Forfatter:

Inger-Johanne Sæterdal (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Du äger!
Oversatt av: Sæterdal, Inger-Johanne
ISBN/EAN: 9788202329471
Kategori: Selvutvikling
Omtale Det er ditt liv!

Med lav selvfølelse spiller det ingen rolle om vi får alt riktig på en prøve, er sammen med en kuleste jenta i klassen eller vinner gull i NM. Vi kommer alltid til å være redde for å mislykkes. Og vi kjenner oss aldri helt fornøyd med alt det vi får til. Dumt, eller hva?

I dag lærer alle hvor viktig det er å spise riktig, trene, gjøre lekser og pusse tenner. Men vi prater sjelden om hvor viktig det er å trene den indre kondisjonen – selvfølelsen. For akkurat som med sport, er selvfølelsen noe som blir bedre bare man trener.

Mia Törnblom skriver om vanskelige følelser, og med humor, oppgaver og eksempler viser hun hvordan alle kan få bedre selvfølelse. Det handler om å slutte å sammenligne seg med andre, finne sine drømmer og bli den viktigste personen i sitt eget liv!

Mia Törnblom er veileder og foreleser innen personlig utvikling. Daglig treffer hun unge jenter og gutter på skoler, ungdomshjem og i foreninger. Her har hun for første gang satt sammen sine erfaringer og skrevet den boken hun selv manglet da hun var ung. Mia har hatt stor suksess med bøkene Selvfølelse nå!, Mer Selvfølelse! og selvbiografien Så dumt!

Til toppen

Flere bøker av Mia Törnblom: