Det ble en rotte! (Heftet)

Serie:  299

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 120
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 299
ISBN/EAN: 9788282881586
Omtale Det ble en rotte!

Følelser finnes i alle kulturer.
Følelser kan ha ulik farge, lukt og smak.
Følelsene blandes sammen og stivner.
Til slutt har du en gulrotkake.

Maia Kjeldset Siverts (f. 1990) debuterer med en vill samling av korttekster om blant annet forvirret kommunikasjon, onani, narsissisme og mennesker som blir dyr. For å nevne noe.

Til toppen

Andre utgaver

Det ble en rotte!
Bokmål Ebok 2017
Anmeldelser Det ble en rotte!

"Med Maia Kjeldset Siverts har vi muligens fått en ny sjanger: Hyperprosa. (…) Handlingsforløpet virker å stadig skli ut i nye og uventede retninger. Den neste setningen vrir seg unna den forrige. Denne avsporingsteknikken lykkes Siverts overraskende godt med, mye takket være et presist billedspråk. Boka styrke er evnen til å gi korte, treffende portretter av sine mange karakterer. (…) Kjeldset Siverts lykkes i å skrive galopperende, innfallsrik prosa med stor energi og mye følelse. Dette er en god debut."

 
Endre Ruset, Dagbladet

"Det ble en rotte! er i det hele tatt en fandenivoldsk liten perle av en debut."

 
Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad

"Tekstane demonstrerer ein vill kreativitet (...) Mari Kjeldset Siverts kombinerer innfall i overflod med evna til å formulere seg både uventa, kortfatta og humoristisk."

Merete Røsvik Granlund, Dag og Tid

"(...) det er mer eller mindre umulig å si hva som kommer i neste setning. (...) Når det er morsomt er det skikkelig morsomt, og når det er enerverende er det skikkelig enerverende. Ulike lesere vil sikkert ha ulikt toleransenivå (...) det er en bok som vil tiltale dem som liker ting som ikke tiltaler alle. Det kan anbefales å ikke sluke alle de 38 tekstene i ett eneste jafs, men heller fordele det ut over flere dager, som en pose med smågodt. Det ble en rotte! er en bok som fungerer framifrå på sine egne premisser."

Ola Jostein Jørgensen, Littkritikk.no

"Siverts skriv med like delar leik og alvor, og tekstane hennar har utvilsamt ein fandenivoldsk spenst i seg."

Maria Horvei, Klassekampen

Til toppen

Bøker i serien