Den usynlige vokteren (Heftet)

Forfatter:

Kaja Rindal Bakkejord (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 432
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: El guardián invisible
Oversatt av: Bakkejord, Kaja Rindal
ISBN/EAN: 9788202475727
Kategori: Krim
Omtale Den usynlige vokteren
Ved bredden av elva Baztan, blir en ung jente funnet drept. Inspektør Amaia Salazar blir utpekt til å lede etterforskningen, og den bringer henne tilbake til stedet hvor hun ble født, og som hun alltid har ønsket å unnslippe. Den usynlige vokteren har solgt over 100.00 eks i Spania. Krimdebutant Redondo forener det beste fra skandinavisk bestselgerkrim med et spennende geografisk område: Baskerland og Navarra.

Til toppen

Andre utgaver

Den usynlige vokteren
Bokmål Innbundet 2014
Den usynlige vokteren
Bokmål Ebok 2014

Flere bøker av Dolores Redondo:

Anmeldelser av Den usynlige vokteren
«Men nettopp utpenslingen av detaljer og miljø, det herlig sammensatte persongalleriet og en elegant svungen fremdriftslinje, minner denne leser mer om latinamerikansk magisk realisme enn den kjøligere skandinaviske noir-trenden boken har blitt sammenlignet med.»
 
May Grethe Lerum, VG

Til toppen

Om forfatter

Spanske Dolores Redondo (f.1969) forener det beste fra områdene Baskerland og Navarra. Hun står bak suksessdebuten Den usynlige vokteren og oppfølgeren Knoklenes arv som begge toppet bestselgerlistene i Spania. Bøkene er oversatt til 32 språk. Våren 2016 er inspektør Amaia Salazar tilbake i den siste boka i Baztan-trilogien Offergaven. Redondo bor for tiden i Ribera Navarra.