Den syvende bølgen (Heftet)

Serie: Emmi og Leo 

Forfatter:

Erik Krogstad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 194
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Alle sieben wellen
Oversatt av: Krogstad, Erik
Serie:
ISBN/EAN: 9788281691605
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Den syvende bølgen

Mange lesere ble så betatt av Daniel Glattauers roman Mot nordavinden at de nesten følte seg snytt av den uavklarte slutten: Skal Emmi og Leo få hverandre, eller var deres e-postforhold bare en forbigående affære? I Den syvende bølgen kommer svaret. Leo er så vidt kommet tilbake fra sitt utenlandsopphold da en e-post fra Emmi dumper ned i innboksen hans. De gjenopptar så smått dialogen, og snart møtes de ansikt til ansikt. Men ingenting er enkelt, og dermed forviser forfatteren de to hovedpersonene tilbake til sine respektive tastaturer. Der legger de ut for hverandre om sine skuffelser og frustrasjoner. Nye forviklinger følger. "Vellykket og kjærkommen oppfølger." - Dagbladet

Til toppen

Andre utgaver

Den syvende bølgen
Bokmål Ebok 2011
Den syvende bølgen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Daniel Glattauer:

Anmeldelser Den syvende bølgen

«En moderne kjærlighetshistorie der forfatteren har fanget opp kjønnenes ulikheterog likheter på en fortreffelig måte.En fordel er det nok å ha lest begynnelsen av historien som starter i «Mot nordavinden». Men den er til gjengjeld en av de vakreste kjærlighetsromanene jeg har lest.»

 
Gunn Magni Galaaen, Trønder-Avisa

«Den syvende bølgen er full av vittigheter, ironi, sjalusi, sårhet og omsorg. Bokas historie er definitivt gripende, som en velskrevet romantisk komedie er den full av intriger og forviklinger. Men ser vi ut over underholdningsverdien, er det, fra et mer teoretisk ståsted, måten det fortelles på, altså formen, som er mest interessant. Glattauer har gjort det før, men det er fremdeles imponerende å se hvordan han klarer å bygge opp et saftig og sydende melodrama kun ved hjelp av korte e-post utsagn. (...) Det vitner om stor språklig bevissthet og evne.»

Sigrun Hodne, Stavanger Aftenblad

«Med Den syvende bølgen har endelig Glattauer gitt oss oppfølgeren. En oppfølger som innfrir … Glattauer kan kunsten å analysere. Også i denne boka kommer han innom moralske dilemmaer innenfor temaer som svik, fortrolighet, kjærlighet og samliv.»

Eva Nyhaug, Moss Avis

Til toppen

Om forfatter

Daniel Glattauer (f. 1960 i Wien) er østerriksk forfatter og journalist.

Bøker i serien