Den stumme døden av Volker Kutscher (Nedlastbar lydbok)

Den stumme døden (Nedlastbar lydbok)

Serie: Gereon Rath 

Forfatter:

Pål Aasen (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2018
Innleser: Reiten, Torgeir
Spilletid: 19:23
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Der stumme Tod
Oversatt av: Aasen, Pål
Serie:
ISBN/EAN: 9788202721435
Kategori: Krim
Omtale Den stumme døden

Berlin, 1930: I et filmstudio foregår innspillingen av en romantisk komedie. Den endres raskt til tragedie da en lysprosjektor faller ned og dreper hovedrolleinnehaveren – den berømte, men etter hvert litt fallerte Betty Winter.

Politimannen Gereon Rath tilkalles for å undersøke saken, og det blir snart klart at det ikke var et uhell, men at noen hadde løsnet boltene som holdt prosjektoren på plass. Så blir en ny skuespiller funnet død, og Rath blir etter hvert kjent med de mer shady sidene av den glamorøse filmindustrien. Under etterforskningen begynner Rath å miste kontrollen. Han tas av etterforskningen og blir satt til å rydde opp i papirer som vedrører «nazimartyren» Horst Wessels død. Men Rath fortsetter etterforskningen bak ledernes rygg…

Den stumme døden er andre bok i serien om etterforskeren Gereon Rath. Den første boken, Babylon Berlin er filmatisert og gjorde stor suksess på NRK.

Til toppen

Andre utgaver

Den stumme døden
Bokmål Ebok 2018
Den stumme døden
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Volker Kutscher:

Om forfatter

Volker Kutscher er en tysk forfatter, som har skrevet seks bøker om førstebetjent Gereon Rath. I likhet med Rath er Volker Kutscher fra Köln. Han har studert germanistikk, filosofi og historie, og har en bakgrunn som journalist. Babylon Berlin, den første boken i serien om Gereon Rath, er filmatisert og er Tysklands mest påkostede tv-serie noen gang. Serien har hatt stor suksess på NRK høsten 2018.

Den stumme døden, andre bok i serien om Gereon Rath, er en frittstående oppfølger til Babylon Berlin.

Bøker i serien