Den store hekleboken (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 92
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202243302
Omtale Den store hekleboken

Det er hyggelig å hekle, og det går aldri helt av moten. Det er avslappende samtidig som du kan trylle frem nostalgiske og romantiske ting til hjemmet. Her finnes et rikt utvalg av flotte duker, løpere, brikker, gardiner og sengetepper.

Alt heklet i delikat hvitt og beige nyanser. Har du lyst til å lage noe til deg selv finnes det også oppskrifter på morsomme vesker, luer eller skjerf i tidsriktige farger og mønstre. I tillegg finner du et heklekurs med tydelige illustrasjoner slik at du lett kan lage mange av tingene dersom du er nybegynner.

Jeanette Skarpmo er godt kjent for sine gjennomarbeidede oppskrifter og flotte mønstre, og det er lett å bli inspirert til å finne frem heklenålen.

Til toppen

Om forfatter

Jeanette Skarpmo blir kalt ”Norges hekledronning” med over 100 000 solgte bøker om hekling. Hun er godt kjent for sine gjennomarbeidede oppskrifter og flotte mønstre – og heklekurs med tydelige illustrasjoner inkludert i bøkene. Hennes oppskrifter har bidratt til at ”heklekunsten” har fått mange nye tilhengere.

Bøkene hennes inneholder oppskrifter på alt fra hvite nostalgiske og romantiske duker, løpere, brikker, gardiner og sengetepper – til hekling av vesker, luer, skjerf og plagg i tidsriktige farger og mønstre – til julehekling med glitter og julefarger.