Den skyldige (Heftet)

Serie: Rosehagen 71

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Rosehagen
Serienummer: 71
ISBN/EAN: 9788202503536
Kategori: Serieromaner
Omtale Den skyldige

Michael og Emily får en mistanke om at Agnes ikke lenger er tilfreds med å være en trofast hustru for Ivan.
Felix Gregersens synes fremdeles ikke at Konstanse er god nok for sønnen. Konstanse tar det som en krigserklæring. Rebekkas datter skal bli den nye fruen på Vik!
Når Charlotte få høre om brannen i Villa Fredly, forteller hun politiet en ny og annerledes historie. Jenny får beskyttelse døgnet rundt. Den skyldige må dømmes og medhjelperne finnes før hun kan føle seg trygg.

Flammene slikket opp over veggen, som sultne tunger. Lille-Julian! Han sov i rommet over brannen. «Det brenner! Det brenner!» skrek Jenny. Hun skrek på nytt, presset stemmen til det ytterste, i håp om å vekke husholdersken og pikene.

Merete Lien (f 1952) arbeidet i mange år som lektor, før hun ble forfatter på heltid. I tillegg til de tre enkeltstående romanene Bak mørket, Vinterlys og Kongens bror, har hun skrevet romanserien Barn av stormen, som foregår i losmiljø på Jomfruland rundt 1800. Merete var i mange år bosatt i Kragerø, men er nå tilbake i sin hjemby Bergen.

ISBN 978-82-02-50353-6

Til toppen

Andre utgaver

Den skyldige
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Merete Lien:

Om forfatter

Merete Lien (f. 1952) er fra Bergen, er utdannet lektor og har hovedfag i historie. Hun debuterte i 1996 med romanen Bak mørket, etterfulgt av Vinterlys og Kongens bror. Hennes første romanserie, Barn av stormen, kom ut i 2000, og ble avløst av Rosehagen. Begge seriene fanget tusener av lesere og er også utgitt i Polen.

Bøker i serien