Den skrekkelige skolen (Innbundet)

Serie: Den onde greven 5

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 162
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: A series of Unfortunate Events - The Austere Academy
Oversatt av: Thomassen, Karoline Melli
Serie: Den onde greven
Serienummer: 5
ISBN/EAN: 9788202211530
Omtale: Den skrekkelige skolen

Kjære leser

Hvis du leter etter en bok om glade barn, som lever lykkelig på en fabelaktig kostskole, må du bare fortsette å lete. Violet, Klaus og Sunny Baudelaire er både intelligente og resurssterke barn, og dersom du noen gang hadde møtt dem, ville du sikkert trodd de var blant de flinkeste elevene på skolen. I så fall ville du tatt fryktelig feil. I denne boken får de tre foreldreløse barna endelig lov til å begynne på skolen igjen, men det går dessverre ikke lang tid før denne etterlengtede opplevelsen forvandles til nok et skrekkelig kapittel i de uheldige søskenenes liv.

For å være helt ærlig, råker de tre stakkarene bare i løpet av denne korte, men opprørende historien ut for klypende krabber, strenge straffer, dryppende soppsaft, omfattende eksamener, fryktelige fiolinkonserter, V.O.N.D.T og det metriske system.

Det er min plikt å holde meg våken natt etter ensom natt og nedtegne disse tragiske hendelser, men du bestemmer selv om du vil lese videre eller krype til køys og få deg en god natts søvn. Hvis du har mest lyst til å bli god og trøtt, bør du nok legge fra deg denne boken og heller satse på noe lystigere lesestoff.

Med respektfull hilsen

Lemony Snicket

Til toppen

Flere bøker av Lemony Snicket: