Den skallete heksen (Heftet)

Lek og eksperimentering med farger

Forfatter:

og

Legg i ønskeliste

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788250819771
Kategori: Barnehagelærerutdanning , Grunnskolelærerutdanning og Estetiske fag
Fag: Pedagogikk og lærerutdanning, Akademisk, Estetiske fag, Akademisk, Barnehagelærerutdanning, Akademisk, Pedagogikk og lærerutdanning, Kunst, kultur og kreativitet, Akademisk, Pedagogikk og lærerutdanning, Barnehagelærerutdanning, Pedagogikk og elevkunnskap, Akademisk, Pedagogikk og lærerutdanning, Lærerutdanning, Lærerutdanning, Akademisk, Pedagogikk og lærerutdanning
Nivå: Akademisk, 2. trinn, Grunnskole, 2. trinn, Norsk som andrespråk, 4. trinn, Grunnskole, 4. trinn, Norsk som andrespråk, 3. trinn, Grunnskole, 3. trinn, Norsk som andrespråk, 1. trinn, Grunnskole, 1. trinn, Norsk som andrespråk, Barnetrinnet 1-4, Grunnskole, Barnetrinnet 1-4, Norsk som andrespråk, Høgskole/universitet, Akademisk
Omtale: Den skallete heksen

Den skallete heksen er en bok med flammende farger og kreative ideer til estetisk arbeid sammen med barn i alle aldre. Boka er aktuell for ansatte i barnehage, skole og SFO, og for foreldre.

Den skallete heksen er en idébok som vil inspirere barn og voksne til å eksperimentere med form og farger på en lekende og utforskende måte. Boka er full av flotte farger, og den gir gode råd og mange forslag til oppgaver som appellerer til skaperglede og fantasi. Et viktig mål med boka er å gi barn mulighet til å arbeide med farger og form på en selvstendig måte.

Boka er delt inn etter de fire årstidene. Den kan derfor være til god hjelp og inspirasjon i forhold til utarbeidelse av årsplaner, prosjekter eller temaarbeid i skole og barnehage.

Til toppen

Flere bøker av Marthe Lise Gjennestad og Camilla Grieg:

Om forfatter
Camilla Grieg er førskolelærer og har arbeidet med barn i barnehage og skole i mange år. I dag har hun etablert seg som frittstående kursholder og tekstforfatter, og har skriveoppdrag blant annet for Barnehageforum.no og Verktøykassa.