Den sjuende sønnen av Árni Thórarinsson (Nedlastbar lydbok)

Den sjuende sønnen (Nedlastbar lydbok)

Serie: Einar 2

Forfatter:

Ine Camilla Bjørnsten (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Lindtner, Lasse
Spilletid: 10:01
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Korall forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sjöundi sonurinn
Oversatt av: Bjørnsten, Ine Camilla
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202593407
Kategori: Krim
Omtale Den sjuende sønnen

Kveldene er lange i Ísafjördur, et lite sted nordvest på Island, når Einar er på oppdrag for Ettermidddagsavisen for å skrive om den lokale økonomien som er omtrent like lovende som avisens. Men det tar ikke lang tid før Einars nese for nyheter begynner å klø. Et verneverdig hus brenner ned, og det er mistanke om at brannen er påsatt. Mens Einar intervjuer husets eier, blir han nesten påkjørt av en bobil i høy fart. Den viser seg å være stjålet fra to litauiske turister. Så forsvinner to besøkende i byen, en populær fotballspiller og kameraten hans, og det er ingen spor etter dem. Når bobilen blir funnet utenfor byen, utbrent og med to mennesker som er omkommet i brannen, begynner Einar å undersøke sakene, han får folk til å snakke og aner sammenhenger. Men snart får han anonyme trusler, og de er ikke tomme.

Til toppen

Andre utgaver

Den sjuende sønnen
Bokmål Heftet 2018
Den sjuende sønnen
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Árni Thórarinsson:

Om forfatter

Árni Thórarinsson (f. 1950) er en anerkjent islandsk krimforfatter som skrevet flere bøker om journalisten Einar. Heksens tid ble nominert til den islandske litteraturprisen, og i 2005 ble den kåret til årets beste krim. Den sjuende sønnen er hans andre bok på norsk.

Árni Thórarinsson har studert litteratur ved universitetet i East Anglia og har arbeidet som journalist. I 2004 mottok han den islandske journalistprisen for sin reportasje om Olafur Ragnar Grimssons presidentstyre. Han var også med på starte filmfestivalen i Reykjavik.

Bøker i serien