Den røde adresseboken (Innbundet)

Forfatter:

Kari Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 336
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den röda adressboken
Oversatt av: Engen, Kari
ISBN/EAN: 9788202573225
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Den røde adresseboken

En gripende relasjonsroman som spenner over et helt liv og tar leseren med på en reise til svunne tiders Paris, New York og Stockholm.

Doris (98) bor alene i en leilighet i Stockholm, og hennes eneste kontakt med omverdenen, bortsett fra hjemmehjelpen, er grandniesen Jenny som bor i USA.

Doris har hatt den samme adresseboken siden 1928. Her står navnene på alle menneskene hun har møtt opp gjennom livet. De fleste av navnene er strøket over, personene er døde, men en dag begynner hun å skrive ned minnene sine til Jenny. Det blir en fascinerende fortelling om vennskap og eventyr, glede og sorg – og om den store kjærligheten man aldri glemmer.

Til toppen

...en fascinerende reise i tid og rom.
Allas

Andre utgaver

Den røde adresseboken
Bokmål Ebok 2018
Anmeldelser av Den røde adresseboken

Den røde adresseboken

«Minner, kjærlighet og venner i en fantastisk roman … en fascinerende reise i tid og rom.»Allas

Den røde adresseboken

«Den røde adresseboken er en gripende historie som med stor intensitet skildrer livserfaringene til et eldre menneske.»LitteraturMagazinet

Den røde adresseboken

«Skrevet med kjærlighet, fortalt med glede. Veldig lett å like.» Fredrik BackmanFredrik Backman, Blurb fra Fredrik Backman

Til toppen

Om forfatter

Sofia Lundberg (f. 1974 i Västerås) er forfatter, journalist og pedagog. Hun har tidligere gitt ut to faktabøker om barn. Den røde adresseboken har blitt en internasjonal suksess og er solgt til nærmere tretti land.