Den perfekte hustru av J.P. Delaney (Ebok)
Ebok

Den perfekte hustru (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2020
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 3.54 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The perfect wife
ISBN/EAN: 9788202670467
Kategori: Krim
Omtale Den perfekte hustru

Det perfekte livet. Den perfekte kjærligheten.

Abbie våkner fortumlet helt uten minner om hvem hun er eller hvordan hun havnet i denne forvirrede tilstanden. Mannen ved siden av henne hevder å være hennes ektemann. Han er kongen av teknologiverdenen, grunnleggeren av en av Silicon Valleys mest innovative nye bedrifter. Han forteller Abbie at hun er en talentfull kunstner, en ivrig surfer, en kjærlig mor for deres unge sønn, og den perfekte hustru. Han sier at hun var i en forferdelig ulykke for fem år siden, og at hun, takket være et stort teknologisk gjennombrudd, har kommet tilbake igjen.

Hun er et vitenskapelig mirakel.

Men etter som Abbie får tilbake minnene fra ekteskapet, begynner hun å stille spørsmål ved mannens motiver – og hans versjon av hendelsene. Kan hun stole på ham når han sier at han vil de skal være sammen for alltid? Og hva var det som egentlig hendte Abbie for et halvt tiår siden?

Til toppen

Andre utgaver

Den perfekte hustru
Bokmål Heftet 2020
Den perfekte hustru
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021

Flere bøker av J.P. Delaney:

Om forfatter

J.P. Delaney er pseudonym for en forfatter som tidligere har skrevet flere bestselgende romaner under andre navn. Den forrige jenta utgis i 35 land og skal filmatiseres av den Oscar-vinnende regissøren Ron Howard. Boka gikk rett inn på topp fem på bestselgerlisten til New York Times.