Den lange, hvite skyens land (Heftet)

roman

Serie: New Zealand-trilogien 1

Forfatter:

Ute Neumann (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 720
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Im Land der weissen Wolke
Oversatt av: Neumann, Ute
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788280877567
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Den lange, hvite skyens land

Første bok i Sarah Larks fargesprakende og fengslende familiesaga fra New Zealand om kjærlighet og hat, tillit og fiendskap, og to familier som er uløselig knyttet sammen.

London 1852. Helen Davenport er ugift og guvernante i en velstående familie, men lengter etter mann og barn. I New Zealand er det overskudd på gifteklare ungkarer. Da Helen får muligheten til å reise dit for å gifte seg med en sauebonde hun aldri har møtt, bare brevvekslet med, griper hun sjansen. Samtidig blir den vakre rikmannsdatteren GwyneiraSilkham brukt som innsats i et kortspill. Den mystiske baronen som har vunnet henne, vil gifte henne bort til sønnen sin. Familien er skandalisert, men Gwyn er glad for å begynne et nytt liv i New Zealand, langt fra sosietetslivet i Wales. På overfarten til Christchurch møtes de to kvinnene og blir venner, til tross for klasseforskjellen.Tilværelsen - og ektemennene - på New Zealand viser seg å bli helt annerledes enn de hadde forestilt seg, og kvinnene må hjelpe hverandre til å skape det livet de hadde håpet på.

Til toppen

Andre utgaver

Den lange, hvite skyens land
Bokmål Ebok 2013
Den lange, hvite skyens land
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Sarah Lark:

Om forfatter

Sarah Lark (f. 1958) har skrevet flere bøker fra New Zealand og Karibia. Lark er mest kjent for den populære New Zealand-trilogien som består av Den lange hvite skyens land, Maorienes sang og Kiwien kaller, samt den frittstående oppfølgeren Et håp ved verdens ende. Sarah Lark er et pseudonym. Under sitt virkelige navn har hun skrevet flere prisbelønte bøker for ungdom.

Lark er tysk, men er bosatt i Spania, der hun i tillegg til å være forfatter driver en gård for pensjonerte hester. Hun har jobbet som lærer og som guide, blant annet på New Zealand, i flere år.

Bøker i serien