Den kjempestore småstilige DUSTEFJERT-BOKA (Heftet)

Serie: Dustefjerten 

Forfatter:

Turi Frantze Lauenborg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 544
Illustratør: Lauenborg, Turi Frantze
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
Serie:
ISBN/EAN: 9788202276720
Kategori: Høytlesning
Omtale Den kjempestore småstilige DUSTEFJERT-BOKA
Denne boken inneholder fortelllingen om hvordan Dustefjerten ble til og alle de andre fortellingene om Dustefjerten og naboene hans. Det er en ny, utvidet samlebok om livet i det vesle landet ved bekken, seks bøker i et bind. Dette er historier om vennskap, små og store hendelser og små og store tanker. Bøkene om Dustefjerten hører med blant klassikerne i norsk barnelitteratur.

Til toppen

Flere bøker av Rune Belsvik:

Om forfatter

Rune Belsvik er fødd i Haugesund i 1956 og oppvokst på Stord. Han bur nå i Randesund ved Kristiansand. Rune Belsvik debuterte i 1979 med Ingen drittunge lenger, som han også fekk Noregs mållags pris for i 1980. For barnebøkene om Dustefjerten har Belsvik fått Kulturdepartementets litteraturpris. Dustefjerten er òg kjend frå barnetimen i NRK.
Rune Belsvik blei tildelt Brageprisen 2000 for beste ungdomsbok, og har eit breitt og mykje verdsett forfattarskap bak seg. Han har dikta ei vedunderleg forteljing - Verdas mest forelska par (2001) - for barn og vaksne om kjærleikens magi og utfordringar, og om kva som kan henda når forelskinga skal på utstilling.

Bøker i serien