Den grusomme grotten (Innbundet)

Serie: Den onde greven 11

Forfatter:

Tor Edvin Dahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 232
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The grim grotto
Oversatt av: Dahl, Tor Edvin
Serie: Den onde greven
Serienummer: 11
ISBN/EAN: 9788202245269
Omtale Den grusomme grotten
Det største mysteriet er nå hvordan de tre Baudelaire-barna skal berge livet. Grev Olaf blir bare verre og verre. Han har en skurkaktig forakt for andre mennesker, og skjelve mine spanter; er det tryggere å klatre ned i ubåten eller er det tryggest å ta sjansen på livet i det brusende vannet utenfor?

Kjære leser,

Hvis du ikke er en snegl, en sjøanemone eller mugg, vil du sannsynligvis foretrekke tørre omgivelser. Du vil også foretrekke ikke å lese denne boken, der Baudelaire-søsknene møter ubehagelig mye fuktighet når de trenger seg ned til fortvilelsens dyp under vann.

De skrekkelige tingene de får oppleve, er altfor mange til å nevne her, og du vil helt sikkert slippe å vite noe om de aller verste, blant dem sopp, desperat leting etter noe tapt, et mekanisk monster, en opprivende melding fra en savnet venn og steppdansing.

Jeg har som forfatter sverget på å skrive ned hele den dystre historien om Baudelaire-barna, og må fortsette å trenge ned i de mørke hullene i barnas liv. Du derimot kan trenge deg inn i muntre bøker og slik unngå å fukte dine øyne og din sjel.

Med all ønskelig respekt

Lemony Snicket


Til toppen

Andre utgaver

Den grusomme grotten
Bokmål Heftet 2018
Den grusomme grotten
Bokmål Ebok 2018
Bøker i serien