Den fallende detektiven (Innbundet)

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 360
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den fallande detektiven
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788280876911
Kategori: Krim
Omtale Den fallende detektiven

Stockholm, natten til Lucia. Sosiologen Thomas Markus Heber blir funnet død i en bakgård. I hans notater er det tegn som tyder på et kommende politisk attentat, men hvem er det som skal myrdes? Og hvem er den skyldige? Da det utenkelige inntreffer, raser det voldsomt uvær og midt i stormen befinner Leo Junker og hans kollega seg. De vet ikke at de beveger seg rett mot gjerningsmannen ...

Til toppen

Andre utgaver

Den fallende detektiven
Bokmål Ebok 2016
Den fallende detektiven
Bokmål Heftet 2017
Den fallende detektiven
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
Anmeldelser Den fallende detektiven

«En ny mester av svensk krim. Carlsson er definitivt en verdig etterfølger til tidligere storheter som Mankell og Larsson.»

Deutchlandradio kultur

«Den nye mesteren av svensk krim. ... Det er ingen tvil om at Carlsson har hva som trengs for å bli den neste Stieg Larsson i sin generasjon.»

Litteraturmarkt

Til toppen

Om forfatter

Christoffer Carlsson (f. 1986) har doktograd i kriminologi og er tilknyttet Universitetet i Stockholm. Høsten 2013 vant han Svenska Deckarakademins pris for å ha skrevet årets beste svenske kriminalroman, Den usynlige mannen fra Salem, som kom på norsk i 2015. Han ble også nominert til den prestisjetunge, skandinaviske krimprisen Glassnøkkelen i 2014. Den andre boken i serien om Leo Junker, Den fallende detektiven, kom på norsk i 2016.