Den digitale festning (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 523
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Digital Fortress
ISBN/EAN: 9788280876614
Kategori: Krim
Omtale Den digitale festning

NSA, en av USAs mektigste og hemmeligste etterretningsorganisasjoner, blir holdt som gissel - ikke med våpen, men med en kode så genial at deres antatt uslåelige datamaskin ikke klarer å knekke den. Landets samlede etterretning står i fare for å bli lammet, og verdens maktbalanse er truet. Sjefskryptolog Susan Fletcher fanges i et desperat kappløp som bringer leseren fra maktens hemmelige korridorer via Tokyos skyskrapere til Spanias mektige katedraler.

Til toppen

Andre utgaver

Den digitale festning
Bokmål Ebok 2012
Den digitale festning
Bokmål Heftet 2009

Flere bøker av Dan Brown:

Om forfatter

Dan Brown er en av verdens mest populære spenningsforfattere, og hylles for sin evne til å forvandle kunnskaper til drivende spenning. Han har skrevet flere bestselgende romaner, blant annet Da Vinci koden, en av verdens mest solgte romaner gjennom alle tider. Han vokste opp i et hjem preget av interesse for både vitenskap og religion, noe som ga inspirasjon til spenningsromanene som tar utgangspunkt i innfløkte koder, mystiske religiøse organisasjoner, histore og vitenskap.

Browns nyeste roman, Opprinnelse, tar for seg noen av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål: Hvor kommer vi fra? Hvor er vi på vei?